Vazelina bilopphøggers - utgivelsene:

Hjulkalender

24-episoders adventsserie sendt på TV2 i desember 2000, med repriser i desember 2002 og desember 2005. Utgitt på DVD og VHS.

Låter som inngår som musikkvideoer i filmen/episodene:
Hjul-jul i jul
To par gebiss
Fem fyrer med ved
Grønne gummistøvler
11 år uten kvinnfolk
Hem att tel jul
Ingen får ei pakke ifrå nissen
Stusslige karer
Bilopphøgger boogie
Det beste i livet er gratis
Lys i krana
Musikk tel arbe'
Baller i luften
Kano hula-hula
Riverdæns
Knekkebrød
Bruspulverbossa
En kvil i julestria

Med TV2-suksessen "Vazelina Hjulkalender" gjorde Totens store sønner forårets ventetid til et stort julesmil. Gjennom 24 eventyrlige episoder lot 750.000 nordmenn i alle aldre julestria vike for kvalitetshumor akkompagnert av musikalske perler. Når julenissen faller ned gjennom et hull i ozonlaget og lander på høggeritomta til Eldar, Viggo, Høgger'n og Johnsen, sier ikke gutta nei til å hjelpe til med reparere nissens slede som trenger nye magiske hjul. Men noen riktige skumle fiender gjør alt for å stikke kjepper i hjulene for våre helter, og dermed er forviklingene i an. Den originale historien, spekket med kjente skuespillere og artister, utvikler seg til en juleklassiker som varer og morer til langt over påske. Med nye seerrekorder og uhemmet ros fra et samlet kritikerkorps, er julebordet dekket med over 4 1/2 time topp underholdning. Velbekomme!

Varighet film: 3 t 50 min

C 2001 Universal Studios.

Utgaver:
DVD: Universal 078 366 2  - 2001  
Merk: Denne ble solgt med to DVD-plater i samme cover. På den ene platen ligger alle de 24 komplette episodene av "Hjulkalender"-serien. På den andre platen, "Bonusdisc", ligger den såkalte "Episode null" som var et intervju Gerhard Helskog laget med Vazelina for TV2 - dette ble opprinnelig sendt som et eget program på TV2 like før seriestart. Videre inneholder bonusdiscen tabber fra innspillingen, i tillegg til de atten musikkvideoene fra serien.

VHS: Universal NS9032213  - 2001
 

 

Tilbake